BIO škoricový cukor z výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše, smoothie. Ideálny na dochutenie teplých nápojov ako napr. kávy, vareného vína...
Kombináciou BIO kokosovéo cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletou vanilkou priamo z Madagaskaru dodáte Vašim pokrmom príjmenú chuť exotiky.
Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, má neutrálnu príjemne sladkastú chuť a jej účinky na ľudský organizmus spočívajú hlavne v prebiotickom zložení.
Kokosový cukor je 100% prírodný, nerafinovaný, veľmi ľahko sa rozpúšťa. Osladeným potravinám dodá jemnú karamelovú chuť, ktorú získava prirodzenou cestou.
Kokosový cukor je 100% prírodný, nerafinovaný, veľmi ľahko sa rozpúšťa. Osladeným potravinám dodá jemnú karamelovú chuť, ktorú získava prirodzenou cestou.